Denim

Deltag i fælleskabet DENIM FOREVER.

Det handler om at være sig selv, ligeglad hvad andre tænker og så selvfølgelig se godt ud.

Vi har masser af unikke denim styles, noget til enhver smag, så vi er sikker på vi altid kan hjælpe dig!

INDIGO KNIT

Komfort komfort komfort, så er det indigo knit, du skal have fat i. Det føles som sweat pants, så skal det være afslappende, så bør du foretrække disse.

SUPER STRETCH

Super bevægelsesfrihed = stretch jeans. Jeans holder formen grundet den ekstreme fleksibilitet, så ingen hængerøv her, de ser altid fantastiske ud!  Brug dem casuel med en cool læderjakke, eller med din favorit blazer når du skal ud i byen.

LOW IMPACT DENIM

Vi er et ansvarligt jeansbrand og ønsker du  jeans med en bæredygtig fremgangsmåde, så skal du vælge LOW IMPACT DENIM. Her spares 55% vand i processen. Go green med LID!

HUSK DENIM ER IKKE KUN JEANS

Denim er meget mere end bare jeans. Hos os finder du altid stilfulde og moderne denimjakker, shorts og accessories. Du kan mikse og matche eller bruge dem allesammen sammen. Som vi før har sagt: Denim is the new black. Det kan jo ikke gå galt!

HVORDAN PASSER MAN PÅ DENIM? 

Vask dem KUN når de er beskidte. Det ikke nødvendigt at vaske denim hver gang de er brugt. Det frarådes faktisk, da vask ødelægger det originale udtryk. Det er bedre bare at hænge dit denim-item udenfor i et stykke tid for at genopfriske stoffet og lufte det ud. Pletter fjerner du nemt med lidt sæbe og knofedt. Der er ikke noget bedre end tøj, der ikke behøver en masse pleje, vel?